Over Ons

Wilt u ook een airco voor thuis laten installeren? Dan heeft u de keuze uit veel verschillende systemen. U kunt bij ons de prijzenvergelijken van de verschillende airco’s. Prijzen vergelijken heeft altijd zin want u kunt uzelf op die manier aanzienlijk veel geld besparen. Veel speciaalzaken verkopen het hele jaar door vaste airco’s. In de zomer hebben zelfs sommige supermarkten een mobiele airco in de aanbieding. Zorg altijd dat u een energiezuinig koelsysteem aanschaft. Want dit kan u aanzienlijke energiekosten besparen. Kies altijd voor een goede prijs/kwaliteit verhouden. Ook is er een verschil of u een airco wilt laten inbouwen of dat u een verrijdbare airco wilt aanschaffen. Wij informeren en adviseren u graag over de toepassing voor elk type ruimte en montage.

Wie zijn wij?

Aircorevolutie.nl is een landelijke organisatie met veel aangesloten bedrijven in Nederland. Dit zijn bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de klimaattechniek en de bijbehorende service. Er wordt uitsluitend gewerkt met betrouwbare en vakkundige aircospecialisten. Zo bent u als gebruiker er zeker van dat uw installatie veilig is en voldoet aan de laatste regelgeving. Vanuit ons kantoor in Zwolle faciliteren we jaarlijks vele offerte aanvragen voor mensen die in hun woning of bedrijfspand een airco-oplossing willen installeren. Daarnaast bloggen onze collega’s Michiel en Hans regelmatig over de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes.

Wat doen wij?

Airconditioning wordt tegenwoordig steeds meer ingezet door woningbezitters. In samenwerking met aircorevolutie.nl leveren installateurs kwalitatief hoogwaardige klimaatsystemen die inzetbaar zijn voor zowel particulieren, commerciële als industriële ruimtes. Het uitgebreide aanbod sluit naadloos aan bij de klimaatwens van de Nederlandse klant. De samenwerking tussen ons platform en de verschillende installateurs biedt u de mogelijkheid om tot een totaal oplossing te komen waarbij u verzekerd bent van een goede installatie en een kwalitatief hoogwaardig klimaatsysteem voor een goede prijs.

Advies: Wat moet ik doen als ik een airco wil laten plaatsen?
Laat je voorlichten door een koelspecialist of klimaatexpert. Houdt er bij de aanschaf van een airconditioning-systeem rekening mee dat een gerenommeerd merk als Mitsubishi, LG, Panasonic, Samsung, De Longhi, Daikin , Whirlpool of Hisense een voorsprong heeft in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technieken. Tevens is het belangrijk dat er altijd onderdelen in voorraad zijn om eventueel een reparatie uit te voeren. Kies indien mogelijk altijd voor een a-merk in plaats van een budgetlabel. Door verschillende offertes aan te vragen krijg je meer inzicht in de actuele prijzen en uitgebreidere toelichtingen op informatie over airconditioning.

Vacatures

Op dit moment (juni 2024) hebben we geen openstaande vacatures. Wel kun je natuurlijk altijd een openstaande sollicitatie insturen. We staan altijd open om in contact te komen met leerling monteurs / installateurs of MBO / HBO studenten in de richting van Techniek.

Bezoekadres & Kantoor

Op dit moment hebben wij heen showroom of locatie waar we u direct van advies kunnen voorzien. We werken vanuit ons kantoor in Zwolle. Onderstaand adres kunt u gebruiken om ons aanvragen of brochures toe te sturen. Neem bij vragen contact met ons op.

Airco Revolutie
Dr. van Deenweg 162
8025BM in Zwolle
Informatie: info@aircorevolutie.nl
Advies: advies@aircorevolutie.nl
Offerte: offerte@aircorevolutie.nl