Airco zonder slang

De airco zonder slang is dé oplossing voor een aangename binnentemperatuur. Ieder jaar tijdens de zomermaanden wordt het binnen warm, soms zo warm dat er niet meer goed gewerkt kan worden. Werknemers krijgen klachten en de productiviteit daalt in rap tempo. U bent het onderhand meer dan zat. De mobiele airco zonder slang is dan echt een airco voor uw bedrijf. Deze werkt op een geheel andere wijze dan de traditionele split unit met buitenmontage.

Compacte alles-in-een airco zonder slang

Zoals de naam (mobiel) al aangeeft, is deze airco ten eerste zeer gemakkelijk verplaatsbaar en dus in verschillende ruimtes inzetbaar. Ten tweede heeft deze airco geen dikke slang die door het raam naar buiten gehangen moet worden. Nadeel van dit laatste is dat er dan alsnog warme lucht naar binnen komt. Bij de mobiele airco zonder slang wordt het condenswater opgevangen in een speciale bak, de zogeheten condensatiebak. De werking van dergelijke airco’s is te vergelijken met een condensdroger. De warme lucht uit de ruimte wordt tegen de koelelementen van de airconditioning geblazen. Vervolgens condenseert de lucht en wordt het vocht dat daarbij vrijkomt opgevangen in de condensbak. Geen getob meer met een dikke slang die naar buiten moet, maar alles handig compact ineen. Bent u geïnteresseerd in een mobiele airco zonder slang? Ontvang dan binnen enkele dagen verschillende offertes van airconditioning aan de hand van de vragen op deze site.

Afvoerloze airconditioning

Bent u eenmaal aan de geneugten van een mobiele airco zonder slang gewend, dan wilt u nooit meer zonder. Met airconditioning of klimaatregeling, al dan niet mobiel, kunt altijd en in iedere ruimte een aangenaam klimaat realiseren, een klimaat waarin ook uw werknemers zich prettig voelen. Met een comfortabele luchtvochtigheid en de juiste temperatuur, creëert u een gezonde werkomgeving. Een gezonde, frisse werkruimte draagt weer bij tot minder klachten en een hogere productiviteit. Airconditioning zoals de mobiele airco zonder slang, een airco installatie, de split unit airco of de plafondmodellen zijn zodoende een must voor ieder bedrijf. U bent tenslotte verantwoordelijk voor de gezondheid van uw medewerkers.

Een milieu- en energievriendelijk apparaat

De mobiele airco zonder slang is bezig met een inhaalrace. De populariteit voor dergelijke apparaten is de laatste jaren enorm toegenomen. Was men vroeger nog wat huiverig voor deze airconditioning vanwege het verbruik, vandaag de dag ligt de nadruk veel meer op het rendement. De jongste generatie mobiele airco’s zonder slang zijn zeker milieuvriendelijk en energiebewuster dan ooit, zonder afbreuk te doen op de prestaties van het systeem. U kunt dus met een gerust hart de stap naar een mobiele airco zonder slang wagen. Wilt u eerst informatie en daarbij prijzen met mogelijkheden van verschillende leveranciers vergelijken? Vraagt u dan offertes aan via onze site. U ontvangt de prijsopgaven met de bijbehorende informatie over de mobiele airco zonder slang, zonder verdere verplichtingen.

Een airco zonder buitenunit?

De draagbare airconditioners zijn een groot, betaalbaar alternatief aan het installeren van een AC systeem in uw huis. Zij zijn bijzonder handig als u in een flat of een bezit leeft u niet bezit. Nochtans, zijn er vele overwegingen u met alvorens zou moeten vertrouwd maken om uw aankoop uit te gaan te maken. Deze gids wordt gepubliceerd om u een algemeen overzicht te geven van wat in een mobiele airco zonder slang te zoeken. Een alternatief kan zijn een inbouw airco.

Draagbaar versus vaste airconditioners zonder afvoer

Omdat draagbare airco zonder slang vast aan uw muur of venster, kunnen zij rond van ruimte aan ruimte worden bewogen. Zijbehoefte om door een elektricien worden geïnstalleerd, die u sparen geld kan helpen. Nochtans, wegens hun kleine grootte en lagere machtsoutput in vergelijking met vaste airconditioners zij is efficiënt bij het koelen van uw milieu door de mobiele airco zonder slang. Dit is een belangrijke overweging als u op een gebied leeft dat lange periodes van hoge temperaturen in de zomer ervaart. Een draagbare airconditioner zal nog de hitte dan beter een voetstuk of een plafondventilator slaan. Ook belangrijk om op te merken dat de draagbare airconditioners meer lawaai zullen veroorzaken dan een vaste airconditioner, als de condensator (die hitte van het systeem) verdrijft zal binnen de woning of het bureau worden gevestigd. De vaste airconditioners bepalen de plaats van de condensator buiten het gebouw, zodat kunt u niet het geluid gemakkelijk horen het maakt terwijl u binnen bent. Sommige draagbare airconditioners vereisen u om het water manueel te verwijderen dat zij uit een afvoerkanaalemmer hebben geproduceerd, in plaats van direct in openlucht het druipen van het water. Dit kan een belangrijke overweging, in termen van aan de gang zijnde onderhoud zijn. De grootte van de Zaal versus machtsconsumptie wanneer het kopen van een draagbare airconditioner, it’ s belangrijk om de correcte machtsconsumptie (of het koelen capaciteit) te verkiezen om de grootte van uw huis of ruimte aan te passen. Als de meeste huishoudapparaten, een draagbare lucht conditioner’ s de machtsoutput wordt geschat in kilowatts (kW).

Algemene informatie over de werking van de slangloze systemen

Een mobiele airco zonder afvoerslang is groter het gebied dat u moet koelen of verwarmen, de meer kilowatts behoefte om het te onderhouden. Nochtans, grotere airco zonder buitenunit is niet altijd beter. Als u een overweldigde eenheid voor een kleine ruimte kiest, zult u vochtig en vochtig en verfrist in plaats van koel voelen. Dit is omdat het waaiende systeem tot teveel gekoelde lucht voor de vereiste ruimte zal leiden. Omgekeerd, een eenheid mobiele airco zonder slang klein s zal moeten constant lopen om het gebied te koelen, verspillend energie en geld. It’ s belangrijk om het juiste evenwicht tussen ruimtegrootte en het koelen capaciteit te slaan. Om het type van draagbare airconditioner uit te werken vereist u,moet de voorgenomen vloerruimte in kubieke meter verdampings koelers Verdampingskoelers zijn gelijkaardig in ontwerp aan mobiele aircos zonder slangen, maar zij gebruiken koelmiddelen geen technologie. In plaats daarvan, wordt de warme lucht getrokken door een speciale filter, waar het wordt gekoeld door de mobiele airco zonder slang.

Het type van condensator
De mobiele airco condensator is het deel van een draagbare airconditioner die bovenmatige hitte verwijdert. Zij komen in twee basisverscheidenheden: ver en geleid. Een verre condensator van de mobiele airco zonder slang kan uit een venster worden gehangen op dezelfde manier als spleet-systeem een airconditioner (zie onze airconditioningsgids voor meer informatie). De geleide condensatorenslag conditioneerde lucht uit een achteraan gemonteerde buis. Het is belangrijk om de geleide airconditioners op of dichtbij een venster te plaatsen, zodat kunnen zij de hete lucht uit verdrijven het venster in de mobiele airco zonder slang.