Airco voor de Horeca

Met de komst van het rookverbod zijn er talloze horecagelegenheden, die de keuze hebben gemaakt voor het creëren van een aparte rookruimte binnen het bedrijf. Om de lucht in een dergelijke ruimte zo schoon mogelijk te houden biedt een afzuiginstallatie horeca uitkomst. Zelfs als er al een centraal afzuigsysteem in het pand is gevestigd, zal er aan de rookruimte extra aandacht moeten worden besteed. De lucht in een dergelijke ruimte wordt namelijk snel vervuild en een afzuiginstallatie horeca is dan zeker geen overbodige luxe. Overigens kan een afzuiginstallatie horeca uiteraard ook betrekking hebben op de keuken, waarvoor een divers aanbod van luchtbehandeling horeca systemen beschikbaar is.

Luchtbehandeling voor horeca

Luchtbehandeling horeca is voor elk bedrijf maatwerk. De lucht in een horecapand moet uiteraard zo schoon mogelijk zijn. In combinatie met klimaatbeheersing kan een optimale kwaliteit van lucht en temperatuur bereikt worden. Met de keuze voor luchtbehandeling horeca zullen niet alleen uw medewerkers in een prettige omgeving kunnen werken, maar verblijven ook de bezoekers in een schone ruimte. Stof, damp en vocht beïnvloeden de kwaliteit van de lucht in negatieve zin. Door een afzuiginstallatie horeca te laten plaatsen in combinatie met bijvoorbeeld één van de airco systemen kan een perfect resultaat bereikt worden.

Onderhoudscontract afzuiginstallatie horeca
Voor elk systeem op het gebied van klimaatbeheersing en luchtbehandeling bieden diverse leveranciers airco de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Het is belangrijk om systemen op het gebied van klimaatbeheersing en luchtbehandeling goed te onderhouden. Met het afsluiten van een onderhoudscontract worden storingen zoveel mogelijk beperkt en blijft het systeem optimaal functioneren. Bovendien levert onderhoud een besparing op, omdat regulier onderhoud kostbare mankementen kan voorkomen.

Airco voor restaurant, cafe’s en hotels

Bezoekers willen bij het bezoeken van een horecagelegenheid in een aangenaam klimaat verblijven. Dat geldt niet alleen voor de sfeer, maar heeft ook betrekking op de temperatuur. Om daarvoor te zorgen is een optimale luchtomgeving net als een optimale klimaatomgeving van groot belang. Voor klimaatbeheer in de horeca bieden airco systemen uitkomst.

Luchtbehandeling voor de horeca, met respect voor leef- en werkklimaat
Iedereen heeft recht op een gezonde omgeving, daarom is goed werkende luchtbehandeling voor de horeca eveneens van essentieel belang. Niet alleen voor de medewerkers die in de keuken of bediening aan het werk zijn, ook gasten die komen eten, wensen in een aangename omgeving van hun eten te kunnen genieten. Dit betekent dineren bij een optimale temperatuur en zonder tocht. Wanneer u eigenaar bent van een restaurant, bar, café, dancing of partycentrum weet u als geen ander dat er binnen soms een bedompte, benauwde lucht kan ontstaan. Zeker wanneer het bezoekersaantal stijgt. Het is dan van belang deze lucht regelmatig te verversen, want een te warme ruimte is voor gasten onprettig en het openen van ramen, kan weer hinderlijk tocht of ongedierte veroorzaken. U wilt toch niet dat uw klanten ontevreden uw zaak verlaten? Nee, gastvrijheid staat uiteraard ook bij u bovenaan. Luchtbehandeling voor de horeca biedt uitkomst!

De sleutel tot succes
Bij luchtbehandeling voor de horeca kunt u denken aan een goede rookafzuiging, airconditioning, koolstoffilterkasten en een luchtgordijn voor de deur. De wet zegt dat het verversen van lucht minimaal eenmaal per zes uur plaats moet vinden om een prettige atmosfeer te creëren. Een frisse, schone en aangename omgeving, zorgt ervoor dat uw klanten vaker terugkomen. En hoe meer zij komen of uw zaak aanbevelen, hoe meer uw omzet zal stijgen. De sleutel tot succes begint met het aanvragen van offertes via deze site over luchtbehandeling voor de horeca.

Welke factoren spelen een rol voor de juiste luchtbehandeling?
Er zijn er verschillende factoren die een rol spelen bij het kiezen van de juiste luchtbehandeling voor de horeca. Wanneer u informatie of offertes aanvraagt bij een bedrijf, zal deze op zijn beurt van u willen weten hoeveel werknemers er gemiddeld aanwezig zijn en wat de piek- en daluren zijn, ofwel de frequentie van bezoekers. Ook de hoeveelheid interne warmte speelt een rol en de vraag of de installatie voor luchtbehandeling voor de horeca als hoofdverwarming gebruikt gaat worden. Het koelen van de lucht mag bovendien voor klanten en medewerkers geen storende factor zijn.

Milieuvriendelijke & duurzame oplossingen
Er zijn al heel wat horecaondernemers overgegaan tot een goede luchtbehandeling voor de horeca. Zowel bestaande apparatuur is populair, maar ook de oplossingen op maat laten een stijgende lijn zien. Wanneer u kiest voor een systeem dat van warmteterugwinning gebruik maakt, behoort gebruikmaking van fossiele brandstoffen voorgoed tot het verleden. Met dergelijke systemen worden namelijk natuurlijke bronnen zoals aardwarmte benut. Dit is niet alleen een milieuvriendelijke en duurzame oplossing, maar tevens een kostenbesparende oplossing. De jaarlijkse energienota zal aanzienlijk dalen.